Krullenknippen     Krulknippen

Zeker 90% van onze klanten komt speciaal voor Krullenknippen naar de salon. Wij zijn zeer ervaren in KRULLEN KNIPPEN voor een betaalbare prijs. Inmiddels is Haarstudio DUET & friends dé bekende krullenkapper voor klanten uit Hengelo, Enschede en wijde omgeving. Uit heel Oost Nederland, zelfs uit Duitsland komen klanten om haren met natuurlijke krullen of natuurlijke slag te laten krullenknippen. Het resultaat is echt prachtig. We geven uitgebreid advies, tips en tricks over de verzorging van je haren om ook zelf prachtige krullen te creëren. Krullenknippen is altijd op afspraak. Bij een krullenknipbehandeling ontvang je onze uitgebreide informatiefolder vol handige ideeën voor het verzorgen van je krullen. Als je bij Duet in de stoel zit wordt er eerst geluisterd naar je wensen en gekeken wat de mogelijkheden zijn. Als je wil dat 1 cm. van je haar wordt afgeknipt, dan gebeurd dat ook, niet meer en niet minder. Knippen gebeurd altijd in goed overleg met jou, want knippen doe je samen. Neem gerust je ideeën mee in de vorm van foto’s of plaatjes.

Krullenknipbehandeling

De krullenknipbehandeling betreft: wassen, krullenknippen, drogen, modelleren, advies, inclusief de nodige tips, tricks, evt CG informatie en folder. Wij richten ons specifiek op het modelknippen van de krullen. Na het knippen hebben krullen een paar dagen nodig om goed in model te komen. Bij de krullenknipbehandeling krijg je uitgebreide informatie over krullen en ontvang je de krullentips folder. Wij knippen krullen gewoonlijk nat, soms droog, dat is afhankelijk van het type krul en de wens van de klant. Bij Duet worden krullen worden altijd geknipt en niet gesneden.

 • Onzichtbare natuurlijke krullen en slagen komen weer tevoorschijn.
 • Natuurlijk krullend haar ziet er weer veerkrachtiger uit.
 • Het haar moet wel een bepaalde natuurlijke vorm van slag of krul bevatten.
 • Je haar krijgt 2x zoveel krullen en 2x zoveel volume.
 • We geven uitgebreid advies en tips over de verzorging van je haren, om ook zelf prachtige krullen te creëren.
 • Pluizig haar behoord tot het verleden, je haar ziet er weer prachtig uit na een krullenknip behandeling.

krullen, knippen, krullenknippen, krullenkapper, krullenkapster, krulknippen, krulkapper, kapper, krul, curl, curls, knippenknipbeurt, krullenknipbehandeling, Enschede, Hengelo,  McLean, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Deurningen, Glanerbrug, Losser, Overdinkel, Haaksbergen, Eibergen, Borculo, Denekamp, Tubbergen, Goor, Delden, Lutte, Gronau, Nordhorn, Borne, Almelo, Groenlo, Winterswijk, Rijssen, Holten, Markelo, Wierden,

Hierboven het resultaat, prachtige krullen geknipt na de krullenknipbehandeling, alle modellen hebben haar met een natuurlijke krul, dit is geen permanent! Een volle haarbos met krullen die geshowd mag worden zorgt dat je gezicht spreekt. Alle modellen op deze site zijn eigenhandig geknipt door allround hairstylist, krullenspecialist Marjan van Haarstudio Duet & friends.

Krullentips folder

We hebben een krullentips folder vol met handige adviezen, ideeën, weetjes, tips en tricks voor het verzorgen en modelleren van je krullen. De uitgebreide folder ontvang je gratis bij de krullenknipbehandeling.

Op afspraak

Voor het maken van een afspraak graag ruim op tijd met WhatsApp contact opnemen onder vermelding van naam en achternaa. Zeker anderhalve week a twee weken tevoren. I.v.m. onze specialisatie en grote aanvraag voor krullenknipbehandelingen. Wij knippen alleen nog krullen en haar met een natuurlijke slag. We hebben een klantenstop voor standaard knipklanten. Krullenknippen is altijd op afspraak, het vraagt namelijk meer techniek, tijd en uitleg dan een gewone knipbeurt. Maak tijdig een afspraak om teleurstellingen te voorkomen.

Prijsafspraak

Een prijsafspraak maken wij nooit per telefoon, @mail of WhatsApp, de prijs is afhankelijk van tijd, haarlengte, haardikte, producten en wensen van de klant. Hiervoor kan je op afspraak, vrijblijvend, naar de salon komen. Wij willen je haar zien, horen wat je plannen en wensen zijn, om een eerlijke prijs te bepalen. Krullenknippen vraagt meer tijd en techniek dan een gewone knipbeurt, reken daarvoor ruim de tijd, zeker 1,5 uur. Maak voor een prijsopgave gerust een afspraak, je krijgt uitgebreide informatie over krullenknippen en verschillende verzorgings-mogelijkheden. De prijs van de krullenknipbehandeling betreft: wassen, krullenknippen, drogen, modelleren, inclusief de nodige tips, tricks en folder. Soms maken we voor en na foto’s. Knippen is altijd voor het afgesproken bedrag, bij Duet kom je bij de kassa niet voor verrassingen te staan.

Musthaves voor krullen

 • Professionele diffusor, standaard, grote hoge bak, kort vingers.
 • Hand of Deva diffusor, bekend van de Deva cutmethod van Lorraine Massey zonder speciaal koppelstuk voor de föhn, voor dik en slechtdrogend haar.
 • Vakantie diffusor, inklapbaar, handig op reis, past makkelijk in de koffer.
 • Professionele föhn, 2 snelheden, 3 warmtestanden, 3 m. lang snoer, al onze diffusors passen op deze föhn.
 • Waterfles extreem mist, voor de refresh.
 • Maskerfles, om zelf te vullen, te gebruiken voor maskers, shampoo, conditioner enz. bijzonder handig voor dik haar.
 • Haarklemmen.
 • Satijnen sloop.
 • Slaapmutsen.
 • Föhnborstel.
 • Afrokam.

Krullen tips        

 • UitkammenKrullen komen het beste tot zijn recht als je het haar 1x a 2x per week nat uitkamt met je vingers of een wijdgetande kam onder de douche. Daarbij gebruik je tijdens het kammen van het natte haar veel conditioner, evt. De-Frizz van BLEND. 
 • Zacht haarZorg ervoor dat je haar zacht aanvoelt. Gebruik maximaal twee per week een shampoo en conditioner om je krullen te verzorgen. Shampoo zorgt voor de juiste glans en een goede conditioner voorkomt klitten in het haar. Wikkel na het douchen je vochtige haren in een handdoek. Heb jij van nature last van droog haar? Verdeel een kleine hoeveelheid De-Frizz in je haar, het zorgt voor stevigheid en maakt het haar goed doorkambaar. Verdeel tevens een serum bv. GH4 in je haar voordat je het in een handdoek wikkelt. Dit zijn beide antipluis producten.
 • FöhnenFöhn je haren met je hoofd omlaag zodat de krullen er voller uit komen te zien. Gebruik je een diffuser op je föhn en droog je haar nooit te heet. Koel je haren op de koude stand, een koude krul is een stevige krul.
 • Stevige krullenKnijp met je handen door het haar om een gewenst haarmodel te krijgen. Gebruik de Shape van BLEND in droog haar voor extra steun en een stevig effect, gemengd met serum bv. GH4 voor extra glans.
 • DiffusorEen diffuser is een los hulpstuk voor op de haardroger/föhn. Het is ideaal voor mensen met krullend haar, die hun haar willen drogen zonder de krul of slag te verminderen en meer volume willen creëren. Gebruik voordat u begint met drogen een serum bv. de GH4 om het haar te beschermen voor de hoge temperatuur van de föhn, dit product geeft ook extra glans en werkt antipluis. Ook kan je een schuim in het haar aanbrengen dit geeft een stevige krul. De professionele diffusers die wij verkopen hebben een hoge kom (belangrijk) met korte  “vingers”, daarin wordt het haar gedaan. Begin met nat haar met het hoofd voorover. Het beste is om te stoppen voordat het haar volledig droog is. Wij verkopen professionele diffusers die passen op bijna alle föhns met een ronde mond.

Link

www.mijnkrullen.nl  Met krullen ben je altijd op zoek naar nieuwtjes op gebied van verzorging, tips en tricks, hierbij dé handige link naar een informatiesite die je opweg kan helpen. Jazeker, ook voor mannenkrullen, allergie problemen of evt. kiest voor de CG method, van Lorainne Massey.